0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Gamuda Land merasmikan Galeri baru Gamuda Cove Experiences

Date:

Share:

Loading
- Paparan Penaja -

24 September, SUBANG JAYA – Galeri Gamuda Cove Experience memulakan operasinya semalam bagi orang ramai untuk melihat pratonton pelan Gamuda Cove. Pelanggan diperlakukan serangkaian aktiviti keluarga yang menyeronokkan yang tepat pada masanya untuk perayaan mooncake seperti tarian singa akrobatik, persembahan sihir, persembahan band live, bengkel DIY tanglung dan banyak lagi.

Pembukaan Galeri Gamuda Cove Experience telah dirasmikan dengan majlis memotong reben oleh Mohammed Rashdan bin Mohd Yusof (Danny), Timbalan Pengarah Urusan Kumpulan Gamuda Berhad dan pengurusan kanan Gamuda Land

Pembukaan itu dirasmikan oleh majlis pemotongan riben oleh Mohammed Rashdan bin Mohd Yusof (Danny), Timbalan Pengarah Urusan Kumpulan Gamuda Berhad; dan pengurusan kanan Gamuda Land termasuk Ngan Chee Meng, Ketua Pegawai Eksekutif; Dato ‘Hj Abdul Sahak Bin Safi, Pengarah Eksekutif; Aw Sei Cheh, Pengarah Projek; Lillian Lung Hian Li, Pengarah Eksekutif Pemasaran & Jualan; Murnira binti Abdul Mury, Pengurus Besar Sumber Manusia; dan Wong Yik Fong, Pengurus Besar Gamuda Cove.

Membawa Gamuda Cove lebih dekat kepada pelanggan

“Sebagai Perancang bandar, Gamuda Land mencipta tempat yang akan dipanggil orang ramai sebagai “Rumah”, mahu menjadikan mereka sebahagian pembangunan ini, membesar dan menjadi tua disini. Ketika kami terus memberi tumpuan kepada perancangan induk yang unik dan penemuan yang inovatif, kami tidak akan terlepas dengan pelanggan-pelanggan kami. Selaras dengan komitmen yang mantap kami sentiasa memastikan  hartanah pelanggan kami dipertingkatkan nilainya, kami telah mengambil langkah seterusnya untuk membuka Galeri Gamuda Cove Experience di Taipan USJ, menjadikannya lebih mudah bagi pelanggan untuk singgah selepas  tugasan harian mereka, “kata Ngan.

 

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -