Hubungi kami: 019-6680283

Gamuda Land merasmikan Galeri baru Gamuda Cove Experiences

By in Berita Terkini with 0 Comments

Loading

24 September, SUBANG JAYA – Galeri Gamuda Cove Experience memulakan operasinya semalam bagi orang ramai untuk melihat pratonton pelan Gamuda Cove. Pelanggan diperlakukan serangkaian aktiviti keluarga yang menyeronokkan yang tepat pada masanya untuk perayaan mooncake seperti tarian singa akrobatik, persembahan sihir, persembahan band live, bengkel DIY tanglung dan banyak lagi.

Sesiapa yang belum Follow Page HartaTanah, tekan butang Follow atau Like Page HartaTanah. Banyak perkongsian yang menarik. Memang Best.

 

Pembukaan Galeri Gamuda Cove Experience telah dirasmikan dengan majlis memotong reben oleh Mohammed Rashdan bin Mohd Yusof (Danny), Timbalan Pengarah Urusan Kumpulan Gamuda Berhad dan pengurusan kanan Gamuda Land

Pembukaan itu dirasmikan oleh majlis pemotongan riben oleh Mohammed Rashdan bin Mohd Yusof (Danny), Timbalan Pengarah Urusan Kumpulan Gamuda Berhad; dan pengurusan kanan Gamuda Land termasuk Ngan Chee Meng, Ketua Pegawai Eksekutif; Dato ‘Hj Abdul Sahak Bin Safi, Pengarah Eksekutif; Aw Sei Cheh, Pengarah Projek; Lillian Lung Hian Li, Pengarah Eksekutif Pemasaran & Jualan; Murnira binti Abdul Mury, Pengurus Besar Sumber Manusia; dan Wong Yik Fong, Pengurus Besar Gamuda Cove.

Membawa Gamuda Cove lebih dekat kepada pelanggan

“Sebagai Perancang bandar, Gamuda Land mencipta tempat yang akan dipanggil orang ramai sebagai “Rumah”, mahu menjadikan mereka sebahagian pembangunan ini, membesar dan menjadi tua disini. Ketika kami terus memberi tumpuan kepada perancangan induk yang unik dan penemuan yang inovatif, kami tidak akan terlepas dengan pelanggan-pelanggan kami. Selaras dengan komitmen yang mantap kami sentiasa memastikan  hartanah pelanggan kami dipertingkatkan nilainya, kami telah mengambil langkah seterusnya untuk membuka Galeri Gamuda Cove Experience di Taipan USJ, menjadikannya lebih mudah bagi pelanggan untuk singgah selepas  tugasan harian mereka, “kata Ngan.

 

Sumber

Share This