Hubungi kami: 019-6680283

OSK Property menyerahkan EMIRA dengan mencapai kualiti QLASSIC

By in Berita Terkini with 0 Comments

Loading

30 Ogos, Shah Alam – OSK Property telah mencapai satu lagi kejayaan untuk komitmennya dalam memberikan rumah yang berkualiti kepada pelanggan mereka. Usaha ini digambarkan dalam Skor QLASSIC baru-baru ini sebanyak 80.28% dengan projek EMIRA Residences & Retail Retail di Shah Alam, yang telah siap sebelum jadual.

Terletak secara strategik di tengah-tengah Shah Alam, jiran-jiran EMIRA Residences & Urban Retail merupakan pilihan yang paling menarik untuk gaya hidup yang bertenaga di Seksyen 13. Gaya dan reka bentuk kontemporari, kediaman yang baru siap adalah pembangunan campuran yang terdiri daripada unit runcit perumahan dan bandar dari 614 kaki persegi hingga 1238 kaki persegi, berserta sentuhan hijau yang selesa yang melengkapkan gaya hidup bandar. Dengan depan komersial yang sibuk di satu hujung, dan tempat perlindungan yang murni di sisi lain, ia merangkumi seluruh kehidupan yang dipersonifikasikan.

Sesiapa yang belum Follow Page HartaTanah, tekan butang Follow atau Like Page HartaTanah. Banyak perkongsian yang menarik. Memang Best.

 

“OSK Property berjalan lancar dalam memberikan rumah yang berkualiti seperti EMIRA atas inisiatif Prop-Con yang berjaya dilaksanakan sejak 2016. Dengan memanfaatkan kekuatan OSK dalam pembinaan dan pembuatan bahan binaan, inisiatif Prop-Con telah meningkat secara berperingkat standard penghantaran kami. Dengan skor QLASSIC baru-baru ini mencapai 80.28%, kami percaya bahawa organisasi sedang bergerak dalam arah strategik yang akan terus berusaha untuk memberikan nilai yang lebih baik kepada pelanggan kami, “kata Ong Ghee Bin, Ketua Pegawai Eksekutif, OSK Property.

Sistem Penilaian Mutu untuk Kerja Pembinaan Bangunan (QLASSIC) dijalankan oleh penilai yang bertauliah yang dilantik oleh CIDB untuk menilai dan menilai terutamanya mengenai mutu kerja pengerjaan projek bangunan berdasarkan piawaian ini. Harta OSK mematuhi semua langkah kualiti yang perlu diambil untuk mencapai piawaian kualiti projek mereka. Skor penilaian kualiti ini telah menetapkan penanda aras baru untuk OSK Property untuk maju ke hadapan dalam memberikan rumah yang berkualiti.

-Sumber

Share This