0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Bas Sekolah Ini Telah Ditukar Kepada Rumah Kecil Yang Mampu Memberi Gaya Hidup Yang Lebih Menggembirakan.

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Keluarga ini telah menukar bas sekolah kepada sebuah rumah kecil yang sangat selesa dan bergaya. Mereka telah membuat pilihan terhadap gaya hidup mereka sekeluarga. Mereka telah membuat keputusan untuk hidup secara bebas dan rekabentuk ini telah memudahkan mereka berkeliaran kemana-mana sahaja yang disukai.

Projek ini dibangunkan secara usaha mereka sendiri. Ia merupakan satu projek yang mengambil masa yang panjang. Namun hasilnya memang sangat mengkagumkan dan ia berjaya menjadikan ia sebuah rumah yang selesa. Kita akan dapat lihat, susun atur yang dilakukan sangat kemas dan berjaya memberi suatu perasaan yang menyeronokkan.

Perkara yang sangat berani adalah mereka telah menjual rumah sediada yang berkeluasan 1500 kaki persegi demi mencapai impian perjalanan kehidupan yang menyeronokkan ini. Dianggarkan, kos yang terlibat adalah lebih kurang $30’000.00 (30k). Ia merupakan suatu nilai yang jauh lebih rendah jika dibandingkan dengan sebuah rumah konvensional. Mereka sangat gembira dengan pilihan ini.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -