0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Wanita Ini Mengambil Tindakan Berani Dengan Membina Rumah Kecil Kontena 20 kaki, Ini Sangat Menakjubkan, Sangat Minimalis Dan Memuaskan.

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Rumah kecil yang dibina dari sebuah kontena adalah salah satu idea yang sangat menarik. Dari kontena bersaiz 20 x 8 kaki persegi kini ia menjadi sebuah rumah kecil yang selesa dan minimalis. Jika lihat pada luaran kelihatan hanya biasa, tetapi apabila masuk kedalam, ia memang mengejutkan dan menyenangkan. Ia tidak besar, tetapi ia sudah cukup.

Menurut kata pemilik, sejak kecil dia memang sangat suka dengan melukis lakaran kontena yang diisi dengan peralatan, perhiasan dan perkakasan rumah. Dari minat dia jadikan ia sebuah hobi dan kini ia membuahkan impian.

Melalui binaan rumah kecil dengan menggunakan kontena, dia tidak perlu bersusah payah dan lebih mudah apabila mendapatkan kelulusan untuk projek ini.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -