Hubungi kami: 019-6680283

Wow! lagi 43 contoh bilik tidur anak perempuan yang moden dan cantik. Memang berbunga-bunga hati anak perempuan anda apabila bilik secantik ini dihadiahkan kepada dia

By in Rekabentuk dan Dekorasi with 0 Comments

Loading

Anak perempuan biasanya ia akan lebih matang dalam memikul tanggungjawab. Mereka lebih mudah memberi kerjasama Terutama dalam melakukan kerja-kerja rumah seperti mengemas, membasuh atau memasak. Ini disebabkan oleh banyak faktor Terutama faktor latihan oleh ibu sendiri ketika mula mengandung. Naluri ibu yang tertanam dalam hati dan jiwa mereka itu tinggi.

Justeru itu, ibubapa yang perihatin perlulah menyemai sifat kasih sayang dan hormat kepada anak perempuan mereka sejak mereka dalalam proses pembesaran. Terapkan kepada anggota keluarga, anak perempuan bukan hamba atau individu senang di suruh tetapi dilupa jasanya.

Sesiapa yang belum Follow Page HartaTanah, tekan butang Follow atau Like Page HartaTanah. Banyak perkongsian yang menarik. Memang Best.

 

Biar anak lelaki melihat proses ini agar mereka ini turut mencontohi perkara baik yang ada dalam sebuah sistem keluarga itu. melentur buluh biar dari rebung. Didiklah dan hargailah anak perempuan. Bermula dengan menghadiahkan bilik tidur yang selesa dan cantik kepada mereka juga.

Sumber: Pinterest

Share This