0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Rumah Kecil Telah Menjadi Pilihan Seorang Ibu Kepada Bayi Kecil Ini Semasa Melancong Secara Solo Ketika Pandemic COVID-19

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Rumah Kecil yang ditunjukkan diluar negara memang sangat mengujakan. Kepada sesiapa yang baru menerima pendedahan awal Kepada rekabentuk Rumah Kecil, Ini mampu untuk memberi inspirasi.

Kali ini, saya kongsikan kisah dan pengalaman seorang Ibu kepada anak Kecil yang melakukan perjalanan solo ketika berlaku tempoh COVID-19 sebelum Ini Dan memilih penginapan Rumah Kecil sebagai tempat persinggahan.

Kita dapat lihat dari luar, konsep yang digunakan oleh pemilik penginapan rumah kecil ini tetap menarik. Rekabentuk yang teliti dan menarik telah membuatkan ibu kecil teruja apabila memasuki rumah kecil ini. Dengan pemilihan warna yang betul telah menampakkan ruang yang kecil menjadi segar, bersih dan luas.

Pengalaman ibu si anak kecil ini telah menjadikan perhentiannya suatu pengalaman yang berbaloi. Jika ini dapat diwujudkan lebih banyak di Malaysia, pastinya pasangan muda akan lebih gembira serta lebih muda untuk membina ekonomi keluarga.

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -