0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Rumah Kecil Moden Berkonsep Terbuka Dengan Katil Boleh Laras Ketinggian, Memang Satu Rekabentuk Yang Bijak Dan Cantik

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Rumah kecil memang semakin mendapat perhatian. Terutama rekabentuk rumah kecil yang kelihatan moden. Melalui rekebentuk yang menarik dan tersusun akan mampu memberi kepuasan.

Rumah Kecil dalam video dibawah memang menakjubkan. Bila masuk kedalam rumah kecil ini, ia memberi perasaan teruja dan mampu merubah tanggapan terhadap rumah kecil!.

Rumah kecil ini dilengkapi dengan ciri-ciri keperluan sebuah rumah dan kehidupan. Katil tidur boleh fungsi laras secara automatik. Bahagian rehat juga selesa dan boleh bertukar kepada katil tidur. Ini bermakna, Rumah kecil ini mampu menyediakan 2 katil tidur.

Malah, rak atau ruang penyimpanan juga diwujudkan dan direka bersesuaian dengan konsep rumah. Ia telah direka khas demi memastikan keselesaan dapat dikekalkan.

Begitu juga dengan ruangkan dapur, ia mempunyai ruang kabinet dapur yang cantik dan selesa. Ruang bilik air juga selesa. Jika diperhatikan rekabentuk lantai, ia mempunyai rekabentuk yang menarik dan cantik. Memang terselah dengan konsep rumah kecil moden.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -