0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Rumah Kecil Alpha Ini Mempunyai Segalanya Seperti Yang Diperlukan Oleh Pasangan Keluarga Kecil Yang Baru Memulakan Kehidupan

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

David Latimer ialah pengasas New Frontier Tiny Homes (Rumah Binaan Kecil) . Dalam video ini dia berkongsi binaan rumah kecilnya yang ke-2 bernama “Rumah Kecil Alpha.” Seperti tajuknya, rumah kecil ini mempunyai semuanya. Dapur yang besar, tab jakuzi bersaiz penuh, pintu kaca atas gelangsar, katil king, tempat makan yang tersembunyi.

Rumah ini di rekabentuk dengan teliti agar kepuasan maksimum dapat dirasai oleh pemiliknya. Biarpun rekaan rumah ini kelihatan comel dari luar, namun setelah masuk kedalam, ia kelihatan luas dan selesa. Ya betul, terdapat penggunaan cermin yang banyak. Bukan sahaja untuk meluaskan pandangan dari dalam, namun ia juga berperanan sebagai pencahayaan.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -