0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Memang Tidak Sangka, Sebuah Silo Telah Berjaya Ditukar Menjadi Sebuah Rumah Binaan Kecil Yang Sangat Menarik

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Ikuti lawatan ke silo yang ditukar oleh pasangan pengantin baru Christoph Kaiser dan Shauna Thibault. Arkitek dan penggaya telah menukarkan silo bijirin seluas 366 kaki persegi menjadi rumah pertama mereka, ini membawa mereka untuk mengurangkan dan memudahkan gaya hidup di Bandar Phoenix mereka.

Projek unik membawa cabaran unik — dan silo telah mendapat sentuhan rekabentuk yang tidak kurang menariknya. Dengan kebanyakan perabot dan perkakas direka pada sudut 90 darjah, Kaiser terpaksa memikirkan cara untuk membentuk rumah dalam ruang melengkung. Dia akhirnya berjaya membina segala-galanya sepertimana keperluan sebuah rumah keluarga.

Mungkin anda fikirkan ia suatu perkara mustahil, tetapi dengan kepakaran arkitek berpengalaman, ianya tidak mustahil. Anda patut lihat video ini hingga habis bagi membolehkan mendapat gambaran yang jelas terhadap rekaan rumah kecil ini dari sebuah silo.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -