0.3 C
New York
Friday, January 21, 2022

Buy now

Lawatan Rumah Kecil 24 Kaki yang Cantik Dengan Pelan Rekabentuk Percuma, Ini Akan menjadikan Sesiapapun Teruja.

Date:

Share:

- Paparan Penaja -

Rumah kecil cantik yang dibina oleh Jacob dan Ana White. Direka untuk kegunaan percutian atau rumah tetamu serta boleh juga dijadikan rumah permulaan perkahwinan. Melalui rekabentuk rumah kecil yang menarik ia memang sesuai untuk pasangan muda baru berkahwin yang mempunyai tapak rumah.

Memang idea yang sangat bagus serta ekonomi bagi mereka yang baru memulakan hidup baru. Dengan cara ini, modal untuk membina tidaklah begitu besar. Dengan susun atur yang baik, tempat tinggal sebegini juga dapat memberi kepuasan dan amat praktikal bagi pasangan muda.

Pasangan ini telah membuktikan, dengan rumah yang kecil mereka juga boleh memiliki kamar tidur, dapur memasak yang selesa, ruang tamu atau ruang rehat, malah bilik air juga kemas selesa. Rekaan yang bagus, rumah yang kecil memang boleh kelihatan luas. Mungkinkah, konsep rumah kecil akan populor di Malaysia?.

Sumber

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -