4 C
New York
Wednesday, January 19, 2022

Buy now

Hua Yang menawarkan penjimatan yang luar biasa kepada pembeli rumah

Date:

Share:

Loading
- Paparan Penaja -

Hartatanah.comMembantu pemilik rumah dan pelabur memanfaatkan sebahagian besar wang mereka, pemaju kediaman Hua Yang melancarkan kekuatan besar untuk menambahkan kegembiraan pada musim perayaan yang tenang ini.

Ketua Pegawai Eksekutifnya Ho Wen Yan mendedahkan, “Berdasarkan populariti kempen simpanan kami sebelum ini, kami menyedari bahawa banyak yang meletakkan impian mereka untuk memiliki kediaman dalam tempoh yang mencabar ini.

Mereka tidak perlu lagi. Mesti milik anda menyediakan SPA percuma dan yuran pinjaman, MOT percuma dan duti setem atas perjanjian pinjaman, pembiayaan 100 peratus, pembayaran sifar semasa pembinaan, 10 peratus tunai dan rebat khas sehingga RM15,000 serta jumlah penjimatan sehingga RM128,000 . Tidak ada masa yang lebih baik untuk memenuhi impian mereka untuk memiliki rumah ”.

“Melabur dalam harta tanah juga merupakan cara terbaik untuk menstabilkan portfolio pelaburan seseorang, lindung nilai terhadap perubahan kadar faedah, turun naik dan inflasi pasaran,” tambah Ho.

Mulai sekarang hingga 31 Mac, harga masuk yang rendah dan pakej kemasukan yang mudah bermakna membeli rumah tidak pernah semudah ini. Empat projek Hua Yang ditawarkan di bawah Mesti milik anda kempen dengan harga bermula dari RM187,150 untuk Sakura di Perak, RM292,600 untuk Aston Acacia di Pulau Pinang, RM620,880 untuk Astetica Residences di Selangor dan RM644,653 untuk Elemence di Johor.

Pembeli boleh memilih dari empat projek bergerak siap, dalam pembinaan atau baru yang membentuk portfolio rumah berkualiti Hua Yang dalam pembangunan yang bersambung dan mencukupi. Dengan bayaran pendahuluan RM50, pembeli akan mendapat penjimatan sehingga RM128,000. Lebih-lebih lagi, pembeli yang berjaya merujuk orang lain boleh mendapat insentif sehingga RM2,000.

Sumber Rujukan

Mohd Khalil Sabahttps://www.hartatanah.com
Hi! Saya Merupakan pengasas kepada HartaTanah.com dan juga sebagai editor rasmi bagi HartaTanah.com. Berkecimpung dalam dunia hartatanah sejak tahun 2004 dan sangat berminat menulis dan berkongsi perihal seperti Harta Tanah.
- Paparan Penaja -