Hubungi kami: 019-6680283

Binastra Land menetapkan standard baru dengan menyelesaikan projek lebih awal dari jadual

By in Berita Terkini with 0 Comments

Loading
Binastra Land menetapkan standard baru dengan menyelesaikan projek lebih awal dari jadual
Binastra Land menetapkan standard baru dengan menyelesaikan projek lebih awal dari jadual

Pandemik COVID-19 telah membawa banyak gelombang Perintah Kawalan Pergerakan, menyebabkan banyak pemaju tidak dapat menyelesaikan projek mereka tepat pada waktunya.

Walaupun terdapat kemunduran yang belum pernah terjadi sebelumnya, pemaju harta tanah terkemuka Binastra Land bersinar dengan menyampaikan dua projek kediaman utama, Sinaran dan CitiZen2 pada waktu yang tepat.

Sesiapa yang belum Follow Page HartaTanah, tekan butang Follow atau Like Page HartaTanah. Banyak perkongsian yang menarik. Memang Best.

 

Pembeli rumah Sinaran menerima kunci unit mereka 22 bulan lebih awal dari jadual sementara CitiZen 2 mengambil kunci mereka 13 bulan sebelumnya. Pencapaian luar biasa ini dicapai di bawah kesan pandemik yang menghalang saluran bekalan dan menghentikan secara tiba-tiba di kebanyakan kerja pembinaan.

Penyampaian projek yang pantas bukanlah satu-satunya inti pati di sebalik DNA unik Binastra Land. Kualiti adalah aspek penting lain yang mendorong pelaksanaannya dan ini dikurangkan oleh pandangan jauh dan pandangan yang mendalam.

Melambung tinggi 34 tingkat, kedudukan yang tinggi membolehkan penduduk Sinaran berjemur di pemandangan kota yang indah. Selanjutnya, podium dua tingkat dan ruang santai langit melakukan perbualan dan aktiviti santai lain di tengah-tengah panorama ini. Kawasan sekitarnya juga mempunyai banyak kemudahan. Stesen LRT Wangsa Maju berada dalam jarak berjalan kaki dan ia harus menyediakan akses cepat ke lokasi lain di ibu kota.

Sebaliknya, CitiZen2 terletak di kawasan Matang Jalan Klang yang matang. Terdiri daripada tiga menara, 42 tingkat dan 837 unit, pembangunan yang diilhamkan oleh resort ini memenuhi keperluan gaya hidup kontemporari dengan lima tingkat kemudahan dan kemudahan berterusan.

Dari segi lokasi, CitiZen2 memimpin posisi yang strategis, dengan daerah seperti Subang Jaya, Bandar Sunway, Bangsar South, Mid Valley City dan Petaling Jaya semuanya meliputi dalam radius 10km.

Sebagai pemaju gaya hidup, Binastra Land tidak berkompromi dalam hal kualiti kediaman mereka, baik dari segi reka bentuk dan binaan. Semua projek di bawah organisasi mendapat markah tinggi dalam Sistem Penilaian Kualiti di Penilaian pembinaan (QLASSIC) iaitu kaedah yang digunakan untuk mengukur dan menilai kualiti pembuatan sesuatu bangunan.

Binastra Land terus memenangi Anugerah QLASSIC pada tahun 2018, antara pencapaian lain. Ini selaras dengan komitmen mereka yang kuat terhadap moto “Penyempurnaan Berkualiti dari Mula.” Dengan pengalaman 42 tahun dan 16 tahun dalam pembangunan hartanah, Binastra Land diperkukuhkan lagi oleh cabang pembinaan dalamannya, yang memungkinkan penyampaian projek secara konsisten lebih awal dari jadual.

Penyiapan projek dengan cepat bukan hanya ukuran kejayaan, tetapi kebaikan untuk kesejahteraan pembeli rumah.

Masa menunggu yang lebih lama diterjemahkan kepada lebih banyak wang yang digunakan untuk sewa sementara pembeli rumah menunggu penyelesaiannya. Semakin cepat mereka menerima kunci mereka, semakin cepat rancangan mereka dapat membuahkan hasil, sama ada menggunakan unit yang baru siap untuk perniagaan jangka pendek, tujuan penyewaan atau untuk memupuk keluarga seseorang di ruang yang lebih besar.

Pelanggan akan tenang kerana mengetahui bahawa Binastra Land secara konsisten menyampaikan projek mereka tepat pada waktunya tanpa mengorbankan kualiti.

Walaupun Trion @ KL diperkirakan akan selesai pada suku keempat 2023, rekod prestasi Binastra Land menunjukkan kemungkinan yang kuat bahawa ia mungkin akan diselesaikan lebih awal dari rancangan. Alamat utama di Jalan Sungai Besi, Trion 2 @ KL adalah sedikit variasi dari Trion @ KL yang dicuba dan benar, dengan perhatian untuk privasi dan eksklusif.

Pembangunan berkepadatan rendah memberikan tempat percutian yang damai dari hiruk pikuk kota sambil mengekalkan jarak dekat dengan pusat bandar Kuala Lumpur. Berkedudukan antara Bandar Malaysia dan Tun Razak Exchange, kedudukan unggul Trion 2 @ KL diperkukuhkan lagi oleh hubungan mudah ke pengangkutan awam, lima jalan utama dan lebuh raya.

Sumber Rujukan

Share This